NAK TURUN KOLESTEROL, MAKAN VITAMIN APA? - Pengedar Shaklee Manjung

April 05, 2018

Baru-baru ni seorang sahabat lama kaklong ada mesej.

Katanya baru je lepas buat rutin medical check up. Ye lah orang baya kaklong yang di ambang 40 an kenalah rajin buat medical check up kan.

So far katanya dia memang takde apa-apa sakit. Sekadar letih dan penat tu je la.

Cuma bila dia tengok result medical check up tu, nampak bacaan kolesterol jahat ni agak tinggi. Kawan kaklong ni orangnya kecil molek je. Bila dia bagitau yang bacaan kolesterol jahat ni tinggi, agak terkejut lah jugak kan.

Betul la, kurus jangan disangka sihat, gempal jangan disangka banyak penyakit.

Jadi doktor cadangkan untuk dia amik Omega 3. So mula-mula tu memang dia dah decide nak amik OMEGA GUARD SHAKLEE.

Ye lah salah satu fungsi OMEGA GUARD Shaklee ni ialah menghalang penyerapan kolesterol dan pada masa yang sama menurunkan bacaan kolesterol jahat ni tadi.

Tapi kaklong cadangkan untuk dia ambil PHYTOCOL-ST dan juga Omega Guard.



Kenapa?

Sebabnya, Phytocol-ST ni memang dirumus khas untuk bertindak mengurangkan kolesterol jahat yang berkumpul dalam salur darah. Memang pengambilan Phytocol-ST bertujuan menyingkirkan kolesterol jahat tu tadi.

Dalam Phytocol-ST ada sterol dan stanol dari tumbuhan yang membantu aktiviti penyingkiran kolesterol ni tadi

Jadi, untuk menurunkan bacaan kolesterol jahat tu dan pada masa yang sama untuk mencegah daripada ia meningkat, maka kedua-dua pasangan ini wajib diambil.

Pasangan yang dimaksudkan adalah PHYTOCOL-ST dan OMEGA GUARD.


Jadi korang yang kat luar sana, jika bacaan kolesterol jahat aka LDL tu tinggi, meh la cuba amalkan PHYTOCOL-ST dan OMEGA GUARD ni. 

PHYTOCOL-ST dan OMEGA GUARD

sangat dicadangkan untuk mereka yang berKOLESTEROL TINGGI!





Berminat menjadi ahli Shaklee atau mencuba produk?


Hubungi


Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970 
nuradhamansor@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Jom share