Posts

Showing posts from October, 2018

Pencuri Masa

Image
Pencuri hati oppps pencuri masa Seperti selalu, setiap pagi, kitorang dalam grup besar SHC akan terima amanat dari Master. Tajuk ni tajuk pagi tadi. Pencuri Masa.

Selalu tak kita beralasan yang kita TAK CUKUP MASA? Rasanya korang tau tak siapa yang CURI MASA korang tu? Orang yang bisnes online ni, pencuri dia bukan orang lain tapi diri dia sendiri. Eh eh eh senangnya cakap.
Okay,meh kaklong sebutkan 3 perkara yang memang korang biasa je buat setiap hari. Tak sedar yang sebenarnya ia dah pun mengganggu produktiviti korang.