,

KELAS OFFLINE TEAM SHC TASNEEM NATUREL


Alhamdulillah. Pada Sabtu lepas 12 Januari 2019, para leaders dari Team SHC dapat berkumpul bersama Master Sakinah Hamid. Sesi gathering ni tujuan utamanya adalah untuk menimba ilmu FB Ads dan Shopee.

Kami bersetuju nak adakan gathering ni di Ipoh. Memandangkan Ipoh ni kat tengah-tengah kan. 5 orang kami ni ada yang datang dari Penang, dari Senawang, Puncak Alam dan kaklong sendiri dari Manjung. Sebab Mia orang Ipoh jadi Mialah yang uruskan bahagian tempahan kelas dan makan sepanjang hari kami berkelas.



Kelas offline ni tak selalu dibuat sebab kami semua jauh-jauh kan. Tapi bila ada peluang, memang kami tak lepaskan. Masa ni lah nak bertukar aura masing-masing gitu. Masa ni juga lah nak menyembang beria walaupun masa terhad bebeno.

Disebabkan ramai yang datang dari jauh, kami mengambil keputusan untuk menyewa homestay sahaja. Kami semua datang berkeluarga kecuali kaklong la. Ai lone ranger hari tu. Sewa homestay ni jimat dan sesuai dengan keadaan kami berkeluarga.




Sepanjang kelas berlangsung, para suami sangat memberi kerjasama dengan memberi bantuan teknikal serta menjaga anak-anak. Memang bertuah sungguhlah kami. Peluang begini tak datang selalu kan. In shaa Allah segala budi baik para suami ni, kami kaum ibu takkan lupakan. Doakan sahaja kejayaan kami ye.


Untuk dapatkan produk Tasneem Naturel, anda boleh hubungi kaklong



Atau anda juga boleh klik sahaja icon di bawah untuk pembelian terus secara online.



Share: