Siapa Saya?

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera,

Hai semua!

Nama sebenar kaklong adalah Nur Adha Mansor. Kaklong juga adalah seorang pengedar berdaftar produk Shaklee. Ibu kepada empat orang anak yang bijak dan manja. Isteri kepada suami saya yang tercinta, Redzuan Tukiran. Berasal dari Johor namun kini menetap di Manjung, Perak.



Pertamanya, kaklong nak berkongsi sejarah kaklong bersama Shaklee. Kaklong mula jatuh hati dengan produk Shaklee setelah menggunakanya untuk diri sendiri pada bulan Februari 2008. Kaklong bermula dengan KOMBINASI SUPPLEMEN YANG DISARANKAN UNTUK IBU MENYUSU.  Melalui pembacaan di www.anakkuwiraku.com, kaklong banyak mengenali produk Shaklee. Founder AnakkuWiraku iaitu Puan Norita yang banyak membantu kaklong ketika itu.

Memandangkan banyak kesan positif dari segi kesihatan, maka kaklong mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai PENGEDAR SHAKLEE pada November 2011.Sehingga kini, kaklong adalah antara beribu-ribu pengguna yang berpuashati dengan produk Shaklee. Justeru, atas dasar ingin berkongsi tentang kebaikan dan manfaatnya, maka kaklong telah mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif produk ini.



Sebenarnya tidak susah untuk berkongsi dengan rakan-taulan dan saudara-mara kerana produk ini mempunyai reputasi yang bagus dan sudah diketahui umum. Sambutan dari kawan-kawan dan saudara-mara amat menggalakkan.

Hakikatnya, apa yang penting bagi kaklong adalah kaklong dapat berkongsi sedikit ilmu dengan ramai orang di luar sana tentang penjagaan kesihatan dan yang paling penting semua pelanggan kaklong berpuashati, baik dari segi konsultasi sehinggalah ke servis penghantaran.



Alhamdulillah! Impian kaklong untuk menjadi ibu, isteri dan pengedar sah Shaklee sepenuh masa dipermudahkan oleh Allah SWT. Kaklong telah menjadi Work At Home Mom (WAHM) semenjak Januari 2017 dan meninggalkan kerjaya kaklong sebagai Teknologis Makanan di sebuah syarikat konglomerat yang agak terkenal. Ketika itu gaji kaklong sudahpun mencecah sebelah tangan. Namun, kaklong nekad dengan keputusan yang telah dibuat. Ternyata Allah Maha Pemurah. Allah buka pintu rezqi mencurah-curah melalui bisnes Shaklee ini. Kaklong berdoa agar rezeki kaklong bersama Shaklee akan terus dipermudahkan oleh Allah SWT. Ameen.

Sekiranya anda berminat dengan peluang menjana pendapatan secara online dari rumah, inilah peluang anda!

[SIDE INCOME WITH SHAKLEE- JOM JOIN SAYA!]



Shaklee ni biz yang mudah. Ia boleh dilakukan secara sambilan mahupun sepenuh masa. Dan yang menariknya semuanya di hujung jari.

Buat semua pelanggan kaklong serta RahsiaSihat.Com terima kasih kerana mempercayai dan terus setia bersama RahsiaSihat.Com dan vitamin semualajadi Shaklee.

Bila kita dah mula merasai perbezaan dengan vitamin Shaklee, kaklong pasti korang akan mudah untuk bercerita tentang kesan-kesan tu kepada ahli keluarga mahupun kawan-kawan tempat kerja. Bezanya jika kita telah berdaftar dan bercerita serta mempromosi Shaklee, pihak Shaklee akan membayar bonus kita.

Menarik kan. Daftar AHLI. Berkongsi tentang kebaikan produk dan kesan terhadap kesihatan. Dan kemudian SHAKLEE akan BAYAR BONUS korang.



Kalau korang perasan, Shaklee tidak mengupah atau membayar mana-mana ARTIS atau SELEBRITI untuk mempromosikan SHAKLEE. Tetapi kitalah sebagai Pengedar Shaklee yang akan mempromosikan sekaligus bertindak sebagai DUTA PRODUK Shaklee. Apa yang kita ambil, kita kongsikan kepada masyarakat di luar sana.

Shaklee juga tiada iklan sama ada di media elektronik. media cetak mahupun media sosial. Hakikatnya promosi diadakan oleh para SID yang mana Shaklee akan membayar BONUS kepada mereka.

Oleh sebab itu, kaklong dengan tangan terbuka berbesar hati untuk menjemput para pelanggan RahsiaSihat.Com terutamanya yang belum menjadi ahli dan sedang mencari bisnes untuk menjadi pendapatan tambahan untuk sama-sama bersama kaklong di dalam Shaklee membina kerjaya bersama Shaklee.

Korang dijemput untuk JOIN GROUP KAKLONG
Berapa banyak modal yang perlu dikeluarkan? Memadai dengan mendaftar sebagai ahli dengan yuran RM80.00 (Semenanjung) atau RM90.00 (Sabah & Sarawak).

Tidak perlu buat pinjaman beribu-ribu ringgit. Tidak perlu beli stok beribu-ribu ringgit dan sorok bawah katil.

Bagaimana hendak REGISTER?

Korang boleh daftar dengan 2 cara berikut:

o Jika korang ingin daftar sendiri. Korang boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Hanya perlu seorang penaja untuk daftar keahlian Shaklee. Korang boleh gunakan ID kaklong iaitu 852417 (Nur Adha Mansor). Minta borang di kaunter dan isikan butirannya.

o Cara mudah adalah daftar secara online. Anda boleh isi borang keahlian dalam blog ini dan saya akan uruskannya dari A sampai Z.

Klik untuk mengetahui branch/cawangan Shaklee berdekatan.

Klik untuk daftar secara online

Sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut, sila hubungi saya di 019-7987970

Jangan lupa untuk berhubung melalui Google+ dan juga Facebook serta Google+

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium: