Showing posts with label Joint health tablet. Show all posts
Showing posts with label Joint health tablet. Show all posts

VITAMIN UNTUK MAK ABAH

Salam sayang 

Esok dah Hari Raya Aidil Adha... atau orang sebut Raya Haji aka Raya Korban

Ada yang pulang ke kampung? In shaa Allah petang ni kak long sekeluarga akan bertolak balik ke Seremban terlebih dahulu...Kemudian lepas solat raya gerak ke Mersing pula...Dan selepas Jumaat, kami ke Batu Pahat...

Kebetulan sepupu kak long ada majlis perkahwinan hari Sabtu tu.. Jadi dapatlah kami ke Batu Pahat semalam dua.. Batu Pahat ni syurga makan kalau nak tau...kami adik-beradik kalau balik Batu Pahat memang dah siap sedia list panjang nak ke mana untuk JJCM (jalan-jalan cari makan)...

Okay..kita lupakan sebentar kisah makan di atas tu...

Apa buah tangan korang bila pulang ke kampung jumpa mak dan abah ye... Ada yang kata bawa balik kek, biskut dan pelbagai makanan...Ada yang kata bawa balik kain pasang, baju baru atau pakaian baru buat orang tua...

Apa kata untuk tahun ni..korang belikan VITAMIN untuk mak abah korang tu... vitamin paling sesuai buat mereka adalah ADVANCED JOINT HEALTH TABLET.


Kenapa kak long kata sesuai? Sebab, bila umur dah makin meningkat, bendalir sinovia pada sendi-sendi kita mula berkurang...senang cakap, sendi kita mula haus..sendi yang paling mudah terasa adalah SENDI LUTUT... Kita memang banyak menggunakan sendi lutut..untuk berjalan, melangkah, melompat, duduk malah aktiviti dalam solat turut melibatkan sendi lutut...

Kadang-kadang kita yang muda pun terasa lenguhnya kan... Apatah lagi orang tua kita...ye tak? AJHT bertindak dengan 3 cara (boleh rujuk gambar di bawah ni)




Betul-betul berkesan ke? 
Shaklee sememangnya akan membuat UJIAN KLINIKAL 
sebelum apa-apa produk diluluskan untuk jualan


Harga ADVANCED JOINT HEALTH TABLET @ AJHT hanyalah RM124 dan mempunyai 60 biji


Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee
Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970
Share:
Read More

Joint Health Tablet ~ Melegakan Sakit Belakang

Alhamdulillah... Promosi Advanced Joint Health Tablet (AJHT) datang kembali... 

Syukur dek penangan AJHT ni...kesihatan seorang ayah kembali pulih... 
Tiada yang lebih menggembirakan hati kita selain melihat ibu dan ayah kita sihat, betul tak?

Jadi sempena musim perayaan yang bakal menjelang, apa kata u olls hadiahkan orang tua u olls sebotol dua AJHT ni...berbaloi-baloi...




Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More

PROMO OGOS 2013 ~ AJHT (Advanced Joint Health Tablet)

Alhamdulillah Promo Ogos 2013 telah pun diketahui..

Katakan TIDAK pada Sakit sendi

Beli 6 Percuma 1


Jom kita tonton KEBAIKAN AJHT



Berminat nak mencuba produk Shaklee? Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda ~ Nur Adha Mansor ~ Shaklee ID: 852417 ~ sms|whatsapp: 019-7987970 ~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More

PROMO JANUARI 2013

2012 bakal melabuhkan tirainya tepat jam 11:59 malam ini... dan terbitlah SINAR 2013...

Dan syukur, Shaklee telahpun mewar-warkan PROMO JANUARI 2013...


Pembelian 6 botol Joint Health  Tablet PERCUMA1 botol!

Apa kebaikan JOINT HEALTH TABLET?

1. Menyokong keselesaan sendi
Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialan asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

2.Bertindak sebagai kusyen
Ekstrak jagung membekalkan sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan memelihara tulang rawan. Glukosamina merupakan komponen utama membina tulang rawan dan lendir bagi Memilihara tisu penyambung yang sihat

3. Memilihara tisu penyambung yang sihat
Zinc, tembaga, mangan dan vit C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan & struktur terhadap sendi.


Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More