Posts

Showing posts with the label The Radiant 4

Set Radiant 4 untuk Sakit Sendi - Pengedar Shaklee Manjung

Image
Salam sayang 

Semalam terskip lah pulak ye nak bersharing-sharing dengan pembaca RahsiaSihat.com ni.

Takpe, hari ni kaklong datang mengubat kerinduan korang. Jangan jemu nak baca ye.

Hari ni kaklong nak share kan kebaikan pengambilan Set The Radiant 4 ni. Ramai yang ingat Set The Radiant 4 ni khusus untuk mereka yang nak gebu dan flawless sahaja. Tapi ada beberapa manfaat lain yang sangat membantu kesihatan kita secara keseluruhan.

Kak long nak highlight kan tentang SAKIT SENDI hari ni. Korang perasan tak, bila kita makin berusia, pergerakan kita jadi lebih terbatas. Haha bukan sahaja kerana berat badan bertambah tau (yang ni tak masuk topik ni :) ). Tetapi kerana sendi kita dah semakin kering dan menua.



Kalau kita perhatikan gambar di atas, kehilangan KOLAGEN sangat memberi kesan kepada SAKIT SENDI
Jom kaklong terangkan dengan ringkas bagaimana Set The Radiant 4 membantu masalah Sakit Sendi:
i) ESP - protein yang penting dan lengkap. Unsur protein umumnya untuk penghasilan sel baru …

Set Radiant 4 untuk Kulit Flawless - RahsiaSihat.com

Image
Salam sayang 



Kak long kan paling suka tengok orang yang kulitnya flawless tau. Tak kisah pun apa warna kulit. Yang penting flawless. Takde cela, takde noda, takde parut atau biji hitam ke putih ke takde. Memang bersih. licin dan gebu.
Memang idaman kak long kulit macam tu. Rasanya last kak long ada kulit ala ala baby ni masa zaman sekolah. Dah masuk universiti, dah pandai nak tepek macam-macam benda kat muka ni hah masa tu lah benda lain pun ikut naik juga.
Kekadang tu rasa menyesal juga. Macam-macam jenama mendarat kat kulit muka kak long ni tau. Asalnya saje guna mak punya. Mendapat la lepas tu. Kulit jadi kasar, kering, menggerutu semua ada. Cantik sikit banding katak puru.
Sekarang ni dah banyak ok dah banding masa awal kerja. Jerawat batu Alhamdulillah memang dah pergi dah. Yang tinggal cuma kesan-kesan jerawat dan parit chicken pox kecik dulu. Dan satu lagi masalah adalah jerawat pasir belah bawah dagu dan bawah pipi.
Sekarang ni kak long cuma banyakkan amik buah-buahan segar.…

Promo September - The Radiant 4

Image
Salam sayang 



Alamak macam terlambat je kan nak bagitahu korang pasal promo bulan September ni

Hah ni lah dia promonye. Banner kat atas tu promo bulan ni. The Radiant 4 khusus untuk mereka yang nak kulit muka cantik berseri. Glowing dan flawless gitu la

Apa yang ada dalam Set The Radiant 4 ni?
Perlindungan antioksida dengan Vitamin C

Kekalkan kelembapan kulit dengan GLA

Serbuk soya yang kaya dengan 9 asid amino penting dan kalsium. 
Protein soya ESP membantu mengurangkan kolesterol. Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.
Minuman berkolagen daripada Sisik Ikan Merah (RSS) dengan berat molekul yang rendah untuk penyerapan yang lebih baik.
Berminat untuk membeli set The Radiant 4, boleh je klik troli di bawah ni ye.  Terima kasih

Untuk KONSULTASI PERCUMA, boleh hubungi
Nur Adha @ Kak Long  Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut  019-7987970 nuradhamansor@yahoo.com