Showing posts with label YOUTH. Show all posts
Showing posts with label YOUTH. Show all posts

YOUTH SKINCARE 100% VEGAN - Pengedar Shaklee Manjung



Pertama sekali, mesti ada yang  tertanya apa itu VEGAN.

VEGAN membawa maksud sumber tumbuh-tumbuhan sahaja. Ini bermakna dalam set penjagaan kulit YOUTH ni hanya menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan.

Apa bahan dalam YOUTH ni ye?



MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.



LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.


APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.



SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.



VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat. 


Yang mana berminat nak merisik cik YOUTH ni bolehlah contact kaklong ye
Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970
nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More

KEISTIMEWAAN YOUTH - Pengedar Shaklee Manjung

Salam sayang 


YOUTH mempunyai keistimewaan yang berikut:

⥤ 100% Vegan
⥤ Bahan Semulajadi
⥤ Bebas 1500 bahan kimia berbahaya
⥤ Hipoalergenik
⥤ Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
⥤ Diuji oleh ahli Dermatologi
⥤ Diuji oleh ahli Oftalmologi
⥤ Revolusi kuasa Botanikal


Yang mana berminat nak merisik cik YOUTH ni bolehlah contact kaklong ye

Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970
nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More

TENTANG YOUTH - Pengedar Shaklee Manjung

Salam sayang 

Sana sini orang heboh pasal YOUTH ni.

Mula diperkenalkan semasa BLNC yang berlangsung pada Februari lepas. Yang ni hanya leader yang layak sahaja yang dapat hadir.

Kisahnya, kaklong pun dapat jemputan namun bertembung la pulak dengan tarikh check up Anas di Ipoh. Maka hasrat terpendam begitu je lah.


Hah, inilah dia SET YOUTH yang menjadi igauan ramai. Bukan sahaja yang wanita tau u olls, malah lelaki macho kat luar sana pun tak melepaskan peluang untuk membeli YOUTH ni.

YOUTH ni adalah hasil kajian selama 8 tahun para researcher di Shaklee.

Ini adalah untuk memastikan ia bukan sahaja selamat digunakan, malah ia telah dibuktikan secara klinikal 100% yang ia berkesan.

Yang bestnya lagi kan, YOUTH ni adalah 100% vegan yang mana hanya menggunakan sumber dari tumbuhan sahaja. Dan yang paling penting YOUTH selamat dari 1500 bahan kimia yang berbahaya.


Stok buat masa sekarang memang dah licin. Tapi kaklong buka je untuk pre-order.

In shaa Allah hujung bulan April 2018, stok baru akan datang. So yang mana memang dah berhajat tu meh submit nama pada kaklong. Nanti kaklong rebutkan untuk u olls ok.

Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970
nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More