Posts

Showing posts with the label euphoria GBS

Sesi Recharge - EKSKLUSIF untuk kami

Image
Salam sayang 

Masih dalam kelelahan... Sitiawan-Seremban-Sri Petaling-Sitiawan dalam masa 2 hari

Namun inilah antara momen yang indah untuk terus diingati...

Antara tanggungjawab sebagai anak dan menantu, sebagai isteri dan ibu malah sebagai Independent Distributor Shaklee...Syukur ia mampu dilunaskan...

*********************************************************
Alhamdulillah semalam sekali lagi kak long dan organisasi kak long diberi kelapangan masa dan keizinanNya untuk menghadiri sesi recharge bersama bonda tersayang... Kak Norita Idris
Sesi 3R - Central Region
ReEnergize ReIgnite ReOrganize

Sesi yang dapat mengumpulkan organisasi Euphoria sendiri..  Rasanya lebih dari 100 ahli yang hadir

Selain berseminar, dapat juga kami berkenal-kenalan dengan "adik-beradik", anak cucu dalam organisasi masing-masing..maklumlah biasanya berjumpa di alam maya je


Syukur kerana di hari-hari cuti begini, kami dilorongkan untuk menghadiri majlis ilmu yang bukan sahaja untuk kehidupan dunia malah…

PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG

Image
Salam Sabtu semua...

Kepada pengikut atau pembaca blog ni umumnya ramai yang mengetahui kak long adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE di MANJUNG... Tapi buat mereka yang baru sahaja membaca laman ini dan baru je nak berjinak-jinak dengan kak long...maka sekali lagi kak long nak menyatakan yang KAK LONG ni PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG... (macam gempak je kan..hehehe memang gempak pun!)

Kalau u olls nak tau, sebelum kak long jadi distributor SHAKLEE ni, kak long dah berjinak-jinak dengan SET PENYUSUAN terlebih dahulu... Selepas setahun barulah kak long terbuka akal, minda dan hati untuk bersama-sama berkongsi dengan u olls kebaikan SHAKLEE ni.
Dalam entry yang lepas, kak long ada senaraikan apa dia set yang kami sediakan kannn..

Jadi arini kak long nak bagitahu u olls keISTIMEWAan beli produk Shaklee dengan kak long...
~ Anda akan diberi panduan pengambilan setiap vitamin yang anda beli ~ Anda akan dibekalkan dengan jadual pengambilan vitamin
~ Jika anda ada masalah berkaitan pengambilan vitamin, an…

Seronok ke Berbiz Shaklee?

Image
Ramai yang bertanya kak long...seronok ke join biz Shaklee ni?

Alhamdulillah, dalam masa 1-2 tahun kak long menceburkan diri dalam Shaklee ni kak long nampak TIADA yang MUSTAHIL... Semuanya BOLEH yang penting KITA MAHU!!

Dan yang seronoknya BIZ SHAKLEE ni tak mewajibkan kita pergi ke meeting malam-malam...

Semuanya dilakukan dari rumah sahaja. Hanya sediakan komputer atau komputer riba serta line unternet.

Semua urusan jual beli dilakukan secara online... Malah motivasi & pengetahuan produk pun boleh dikongsikan dalam GRUP FB kami...

Sekali-sekala, Founder kami (EUPHORIA) iaitu Pn Norita akan membuat siri-siri training intensif buat ahli.

Di bawah ini kak long kongsikan sedikit sesi training yang dikendalikan oleh Pn Norita (sangat ralat sebab kak long terpaksa tarik diri pada saat-saat akhir)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

credit to Anakkuwiraku.com


Menjana pendapatan dari rumah mahupun sampingan bersama kami?


Alhamdulilah minggu sudah seles…

Ingin Pendapatan Tambahan? Jom Jadi Biz Partner Saya...

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 852417 sebagai sponsor/upline.
Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).
Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, ta…

BeRapA CepAt KeSan AmBiL SET B SHAKLEE

Image
"Berapa cepat boleh nampak kesan/ peningkatan pada susu badan lepas ambil set nie?"

Ini ialah soalan WAJIB setiap kali ada permintaan Shaklee BreastFeeding Set (Set B Ibu Menyusu). Ada juga yang tidak bertanya, namun, saya pasti, jauh di lubuk hati anda pasti tertanya-tanya soalan yang sama, kan?

Sejujurnya, set vitamin yang kami cadangkan untuk ibu menyusu nie, bukanlah untuk memperbanyakkan susu sahaja. Malah, ianya tergolong dalam kumpulan pemakanan tambahan, dan mempunyai banyak lagi khasiat lain terutama kepada kesihatan si ibu secara menyeluruh.

Oleh yang demikian, secara umumnya saya akan menerangkan bahawa, kesannya adalah berbeza pada individu. Ada yang cepat (keesokan harinya dah nampak kesan), ada yang lambat, seminggu dua, malah sebulan pun ada. Anda bayangkan dalaman tubuh seperti ruang-ruang kosong, dan supplements akan memenuhi mana-mana ruang yang lebih memerlukannya dahulu.

Mungkin anda tidak nampak kesan mendadak dari segi kuantiti. Namun, bagaimana dengan warn…