Showing posts with label euphoria GBS. Show all posts
Showing posts with label euphoria GBS. Show all posts
,

Sesi Recharge - EKSKLUSIF untuk kami

Salam sayang 

Masih dalam kelelahan... Sitiawan-Seremban-Sri Petaling-Sitiawan dalam masa 2 hari

Namun inilah antara momen yang indah untuk terus diingati...

Antara tanggungjawab sebagai anak dan menantu, sebagai isteri dan ibu malah sebagai Independent Distributor Shaklee...Syukur ia mampu dilunaskan...

*********************************************************

Alhamdulillah semalam sekali lagi kak long dan organisasi kak long diberi kelapangan masa dan keizinanNya untuk menghadiri sesi recharge bersama bonda tersayang... Kak Norita Idris

Sesi 3R - Central Region

ReEnergize
ReIgnite
ReOrganize


Sesi yang dapat mengumpulkan organisasi Euphoria sendiri.. 
Rasanya lebih dari 100 ahli yang hadir


Selain berseminar, dapat juga kami berkenal-kenalan dengan "adik-beradik", anak cucu dalam organisasi masing-masing..maklumlah biasanya berjumpa di alam maya je

Ni kak rin - adik beradik kak long dalam Shaklee

Bersama "cucu" - Eiyda dan suami

Syukur kerana di hari-hari cuti begini, kami dilorongkan untuk menghadiri majlis ilmu yang bukan sahaja untuk kehidupan dunia malah untuk bekalan ukhrawi juga

Semoga kita terus DEDIKASI dengan segala tindakan dan pilihan yang kita buat

Jumpa di PUNCAK KEJAYAAN in shaa Allah



Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970
Share:
Read More
, ,

PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG

Salam Sabtu semua...

Kepada pengikut atau pembaca blog ni umumnya ramai yang mengetahui kak long adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE di MANJUNG... Tapi buat mereka yang baru sahaja membaca laman ini dan baru je nak berjinak-jinak dengan kak long...maka sekali lagi kak long nak menyatakan yang KAK LONG ni PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG... (macam gempak je kan..hehehe memang gempak pun!)

Kalau u olls nak tau, sebelum kak long jadi distributor SHAKLEE ni, kak long dah berjinak-jinak dengan SET PENYUSUAN terlebih dahulu... Selepas setahun barulah kak long terbuka akal, minda dan hati untuk bersama-sama berkongsi dengan u olls kebaikan SHAKLEE ni.

Dalam entry yang lepas, kak long ada senaraikan apa dia set yang kami sediakan kannn..


Jadi arini kak long nak bagitahu u olls keISTIMEWAan beli produk Shaklee dengan kak long...

~ Anda akan diberi panduan pengambilan setiap vitamin yang anda beli
~ Anda akan dibekalkan dengan jadual pengambilan vitamin 

~ Jika anda ada masalah berkaitan pengambilan vitamin, anda boleh mendapatkankhidmat nasihat secara percuma (rasa-rasanya farmasi/ doktor pun tak buat macam ni kan..)

~ Anda boleh berikan bajet anda dan kak long akan buatkan pek khas untuk anda...bergantung kepada objektif anda
~ Anda akan dimasukkan ke dalam kumpulan perbincangan tertutup khas buat semua pelanggan Euphoria...di sana anda boleh berkongsi pengalaman, memperolehi nasihat serta cadangan-cadangan berkaitan pengambilan vitamin
~ Anda turut menerima cenderahati percuma khusus buat pelanggan kak long


dan yang paling best..


~ Setiap bulan pasti ada tawaran-tawaran menarik hanya dari kak long untuk pelanggan kak long sahaja...


Jadi tunggu apa lagi.... Dapatkan vitamin anda hari ini..

Cara yang paling mudah untuk order... sms ORDER (set apa) dan hantarkan ke 0197987970....Kak long akan berikan cara pembayaran dibuat..Semua pembayaran sebelum jam 12 tengahari...vitamin akan dihantar pada hari yang sama...

Untuk pelanggan sekitar Sitiawan, Manjung dan Lumut..
Anda boleh Self pick-up atau COD

Sebelum kak long terlupa... u olls pun boleh mendapatkan PRODUK SHAKLEE dari rangkaian kak long seperti di bawah:

1. Radhiah binti Rahim : 019-7578554 : Area : Shah Alam 

2. Armilia binti Omar : 012-5636403; Area: Sungai Dua, Butterworth 

3. Siti Muhaini : 012-5491200; Area: Sandakan 

4. Nurhidayu Ibrahim : 012-226 7139; Area: Sg Buloh 

p/s: kalau u olls rasa-rasa nak join rangkaian kak long... boleh je... hubungi kak long di nombor tertera di bawah ye...memang best!!!!

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More
, ,

Seronok ke Berbiz Shaklee?

Ramai yang bertanya kak long...seronok ke join biz Shaklee ni?

Alhamdulillah, dalam masa 1-2 tahun kak long menceburkan diri dalam Shaklee ni kak long nampak TIADA yang MUSTAHIL... Semuanya BOLEH yang penting KITA MAHU!!

Dan yang seronoknya BIZ SHAKLEE ni tak mewajibkan kita pergi ke meeting malam-malam...

Semuanya dilakukan dari rumah sahaja. Hanya sediakan komputer atau komputer riba serta line unternet.

Semua urusan jual beli dilakukan secara online... Malah motivasi & pengetahuan produk pun boleh dikongsikan dalam GRUP FB kami...

Sekali-sekala, Founder kami (EUPHORIA) iaitu Pn Norita akan membuat siri-siri training intensif buat ahli.

Di bawah ini kak long kongsikan sedikit sesi training yang dikendalikan oleh Pn Norita (sangat ralat sebab kak long terpaksa tarik diri pada saat-saat akhir)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

credit to Anakkuwiraku.com


Menjana pendapatan dari rumah mahupun sampingan bersama kami?




Alhamdulilah minggu sudah selesailah forum Euphoria antara terbesar yang pernah kami adakan. Sebagai penganjur, saya amat berterima kasih kepada semua tetamu jemputan yang sedia berkongsi rahsia kejayaan mereka. Antaranya ialah Master Farah Alias, Puan Arnie [ founder of Genkimomma], Puan Tuty untuk bahagian pengetahuan produk. Sayangnya Master Shareeza tidak dapat hadir pada saat akhir atas urusan keluarga yang tak dapat dielakkan. Namun terima kasih buat beliau atas slide yang disediakan yang telah dibentangkan oleh suami saya sendiri.












~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Berminat nak sertai kak long dan grup kami?
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee 

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID kak long 852417 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui kak long. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase



Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?
1) Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
2) Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
3) Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh saya melalui blog / fb tertutup khas untuk ini.
4) Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Berminat? Boleh emailkan kepada saya untuk membolehkan kami daftarkan anda dalam kumpulan kami.  


Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com
Share:
Read More

Ingin Pendapatan Tambahan? Jom Jadi Biz Partner Saya...


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 852417 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee


Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 852417 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke nuradhamansor@yahoo.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah Euphoria (menggunakan ID saya 852417 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di nuradhamansor@yahoo.com atau sms 019-7987970 untuk maklumat lanjut.

Share:
Read More
, , , ,

BeRapA CepAt KeSan AmBiL SET B SHAKLEE



"Berapa cepat boleh nampak kesan/ peningkatan pada susu badan lepas ambil set nie?"

Ini ialah soalan WAJIB setiap kali ada permintaan Shaklee BreastFeeding Set (Set B Ibu Menyusu). Ada juga yang tidak bertanya, namun, saya pasti, jauh di lubuk hati anda pasti tertanya-tanya soalan yang sama, kan?

Sejujurnya, set vitamin yang kami cadangkan untuk ibu menyusu nie, bukanlah untuk memperbanyakkan susu sahaja. Malah, ianya tergolong dalam kumpulan pemakanan tambahan, dan mempunyai banyak lagi khasiat lain terutama kepada kesihatan si ibu secara menyeluruh.

Oleh yang demikian, secara umumnya saya akan menerangkan bahawa, kesannya adalah berbeza pada individu. Ada yang cepat (keesokan harinya dah nampak kesan), ada yang lambat, seminggu dua, malah sebulan pun ada. Anda bayangkan dalaman tubuh seperti ruang-ruang kosong, dan supplements akan memenuhi mana-mana ruang yang lebih memerlukannya dahulu.

Mungkin anda tidak nampak kesan mendadak dari segi kuantiti. Namun, bagaimana dengan warna EBM anda? (Warna sepatutnya kekuningan di sebabkan oleh B-Complex - vitamin larut air). Bagaimana pula dengan rasa badan anda, tidakkah semakin bertenaga?

Berikut ialah testimoni ibu-ibu menyusu yang dapat melihat kesan positif (dalam mebantu penyusuan) dalam masa yang singkat. Alhamdulillah.

Namun, ada juga yang masih belum menampakkan hasil yang di ingini (dari segi perubahan kuantiti susu ibu sahaja) setelah seminggu mengambilnya, seperti ibu ini.




Jangan bersedih! Tidak kira sama ada anda tergolong di dalam kumpulan ibu yang di atas, ataupun ibu yang di bawah, seperti yang anda dapat lihat, kami akan memberikan maklum balas dan konsultasi yang sepatutnya (rujuk 33 komen di atas!) agar anda dapat mengambil supplements dengan ilmu, dan bukannya membiarkan anda terkontang-kanting tanpa konsultasi yang sewajarnya.

Kini, telah ramai yang turut menjual pelbagai supplements yang diakui mampu untuk memperbanyakkan susu ibu. Ada yang menjual jenama antarabangsa mahupun tempatan, dan ada juga yang turut menjual produk Shaklee. Walaubagaimanapun, ingin saya khabarkan bahawa kelebihan kumpulan kami (Euphoria GBS) ialah, kami mempunyai rangkaian jaringan yang luas dan berpengalaman! Sekiranya pengedar anda tidak dapat terus menjawab permasalahan anda pada waktu tersebut, ada ramai lagi pengedar lain yang dengan gembiranya akan membantu anda!




Mahu mencuba vitamin Shaklee? Anda boleh email di nuradhamansor@yahoo.com atau sms di 019-7987970.
Share:
Read More