Posts

Showing posts with the label makan-makan

MeNu DinNeR by En HubBy

Image
Salam hari Isnin...

Biasanya orang kata hari Isnin ...ada simptom..BLUE MONDAY...yeker...tengok keadaan kot...

Macam biasa, pagi ni kak long nak update pasal entry semalam...ada tgk kat gambar kan En HubbY sibuk menguli...nak tau tak apa yang dia uli. ...jeng...jeng...jeng....

.

.

.

.




Bila Si DiA sibuk MenGuLi

Image
Tengok tajuk kat atas ni mesti masing-masing tertanya-tanya...siapakah gerangannya yang sibuk menguli tu ye...
menguli apa ye...

tengok je la gambar yg kak long post kat bawah ni....entry nya kak long sambung kejap lagi ye...permata hati sorang dah bangun tido ler...

Kalau tengok..menguli atas penutup periuk jer kan...nak buat camne...takde rotan, akar pun berguna...hehehhe...