Showing posts with label makan-makan. Show all posts
Showing posts with label makan-makan. Show all posts
,

MeNu DinNeR by En HubBy

Salam hari Isnin...

Biasanya orang kata hari Isnin ...ada simptom..BLUE MONDAY...yeker...tengok keadaan kot...

Macam biasa, pagi ni kak long nak update pasal entry semalam...ada tgk kat gambar kan En HubbY sibuk menguli...nak tau tak apa yang dia uli. ...jeng...jeng...jeng....

.

.

.

.

before baking - PiZZA ala En HubBy...

After baking - look YuMmY right...TERBAEK...WOOO....


Betapa bestnye menu malam tadi...puas kami sekeluarga makan...kalau nak ke pizza...mahu terbang gak seratus lebih...Kak long bagitau kat En HubBy..pasni boleh tempah lagi ngan dia..(ngelat x nak masak...heheh)...dia cuma sengih jer...

Ok la ye kekawan...masa kerja dah nak mula...kak long undurkan diri dulu yer....sampai ketemu lagi kita...


Share:
Read More
,

Bila Si DiA sibuk MenGuLi

Tengok tajuk kat atas ni mesti masing-masing tertanya-tanya...siapakah gerangannya yang sibuk menguli tu ye...
menguli apa ye...

tengok je la gambar yg kak long post kat bawah ni....entry nya kak long sambung kejap lagi ye...permata hati sorang dah bangun tido ler...

En Hubby tengah menguli...nak buat pizza untuk dinner mlm ni..
Kalau tengok..menguli atas penutup periuk jer kan...nak buat camne...takde rotan, akar pun berguna...hehehhe...

Share:
Read More