Posts

Showing posts with the label promo

VIVIX PILIHAN SUPLEMEN TERBAIK - PENGEDAR SHAKLEE MANJUNG

Image
Salam sayang 

Disebabkan hari ni masuknya bulan baru DISEMBER 2017, kaklong nak layurkan dulu tawaran menarik dari SHAKLEE untuk korang peminat setia.

Hah, disebabkan permintaan yang mencanak-canak November lepas, jadi Disember ni Shaklee buat OFFER TERBAIK untuk korang. Dan tentunya PRODUK PREMIUM Shakleeiaitu cik VIVIX.

Dan tambahan TAWARAN DI ATAS, korang boleh dapatkan RED HOT COOLER BAG ni pada harga RM29.89.  Cooler Beg ni kan dilengkapi dengan sudu stainless steel lagi tau.  Yang istimewanya, siap ada logo Shaklee di hujung sudu tu.  Perghh memang privelege betul tau RED HOT COOLER BAG ni

So korang yang belum dapatkan lagi cik VIVIX ni, inilah masa terbaik untuk mencuba tau.
Untung beli masa offer ni. Jimat banyak sangattttt.
Nak tau apa yang jimatnya, baca kat sini ye.
Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya
~ Nur Adha Mansor ~ Shaklee ID: 852417 ~ sms|whatsapp: 019-7987970 ~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

PROMOSI OKTOBER 2017 - Pengedar Shaklee Manjung

Image
Salam sayang 

Hari ni memang rasa syok sangat.
Selain dari dah masuk OKTOBER, bulan kelahiran kaklong (yeayyyy)
Shaklee pun ada buat OFFER BAIK PUNYA!
ESP Offer 5% diskaun untuk pembelian 4 tong.  Perghhh lama dah Shaklee tak buat offer macam ni. Harus rembat ni.


Jika ada yang berminat nak dapatkan SET PROMO ESP  cepat-cepat contact kak long tau
Nur Adha @ Kak Long  Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut  019-7987970 nuradhamansor@yahoo.com

PROMOSI SEHARI JE

Image
Salam sayang 


Wahhh! Memang seronok lah!
Nak tau kenapa tak? 16 Sepetember ni, sempena Hari Malaysia, Shaklee memberi peluang untuk LUCKY DIP
Kat cawangan, akan ada acara seperti Pemeriksaan Kesihatan Percuma (yang ni best sebab ada Karada Scan sekali). Kemudian akan ada siri Ceramah Kesihatan dan juga beberapa aktiviti kanak-kanak.
Sesiapa yang ada masa dan berminat nak kenal dengan lebih dekat lagi Shaklee, korang dipersilakan hadir ke mana-mana cawangan terdekat korang.
Ibu Pejabat
Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Kuala Lumpur
No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai, Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.
Johor
14, Jalan Molek 1/10, Taman Molek, 81100 Johor Bahru.
Kelantan
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu.
Perak
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya, 30000 Ipoh
Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.
S…

PROMOSI TERHEBAT APRIL 2015

Image
Salam sayang 
Inilah sebab kak long sayang sangat dengan Shaklee
Dalam kita sibuk dengan GST,  Shaklee membuat promosi berganda-ganda....  Yang seronoknya bukan 1 atau 2 produk sahaja tetapi 6 PRODUK OFFER

Nak MENCUBA  atau sedang amalkan dan  ingin dapatkan dengan kadar segera di kawasan anda?
Hubungi
Nur Adha @ Kak Long Pengedar Shaklee  Sitiawan, Manjung & Lumut  019-7987970

PROMOSI MAC 2015

Image

PROMOSI BERGANDA - VIT C & VIT E

Image
Salam sayang 

Promosi bulan baru kembali lagi... Kedua-duanya berkaitan kecantikan kulit, anti penuaan dan imun sistem

Nak tau ke apa promo bulan ni...



Dan yang seronok lagi.... Berganda-ganda seronoknya... Ada TWIN PACK... Sesuai untuk para pelanggan yang membeli untuk dikonsumsi sendiri

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

OMEGA - PROMO NOVEMBER 2014

Image
Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

PROMOSI OKTOBER

Image
Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

SHAKLEE DOUBLE PROMOTION

Image
Dah masuk bulan baru tentu ramai nak tahu apa promosi terbaru dari Shaklee.  Kak long dah upkan cover profile kak long yang baru di FB jadi jika anda pengikut setia kak long rasanya dah tahu apa prmosi bulan ni
Buat yang masih belum tahu... September bulan yang sangat mengujakan... Kenapa? Sebab SEPTEMBER 2014 ni Shaklee umumkan  2 PROMOSI BERJALAN SERENTAK
Apa PRODUK PROMOSI tu?  Jawapannya MEALSHAKES dan SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Nak tambah keterujaan korang...  Untuk PROMOSI MEALSHAKES... ia akan berlangsung 2 bulan berturut-turut... Maksudnya PROMOSIMEALSHAKES berlangsung pada SEPTEMBER & OKTOBER 2014.
Seronok kan...
Jadi tunggu apa lagi... Moh le kome cepat ngorder nye...

Promosi OGOS 2014 - GLA COMPLEX

Image
Salam sayang
Setiap kali bulan baru tentu ada promo terbaru dari Shaklee kan...
Untuk bulan Ogos 2014 ni, promosi terkini adalah GLA COMPLEX


Apakah kelebihan dan fungsi Shaklee GLA Complex ni ye
Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
Membantu dalam menangani menopous
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu memulihkan ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan darah beku yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolesterol
Untuk fungsi saraf


KLIK DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN ONLINE





Nur Adha @ Kak Long 
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 
019-7987970

VITAMIN E UNTUK KITA SEMUA

Image
Salam sayang

**Ini adalah pinned post. Sila scroll ke bawah untuk entry terkini
Alhamdulillah, Jun 2014 dah mula menjengah. Hampir setengah tahun 2014 telah kita lalui.
Bila bulan baru, tentu ramai yang tertanya-tanya apakah PROMOSI SHAKLEE JUN 2014.
Khusus untuk semua pembaca rahsiasihat.com, PROMOSI JUN 2014 adalah....

Nantikan entry-entry berkaitan VITAMIN E yang akan kak long kongsikan dengan kalian
Tungguuuuuu....


 Nur Adha
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

PROMO OSTEMATRIX SEPANJANG APRIL 2014

Image
Salam sayang
Alhamdulillah, hari ini, bumi Sitiawan disiarami hujan. Syukur atas segala kurnianNya.
Bulan baru menjelma lagi, selepas penat berclosing Shaklee semalam, maka hari ni kembali berjuang untuk Bulan April 2014.
Apa yang menarik untuk bulan April 2014 ni? 
Jika bulan lepas PROMOSI ESP berlangsung,  untuk APRIL 2014, PROMOSI OSTEMATRIX pula mengambil tempat


Dengan pembelian 6 botol OSTEMATRIX anda layak mendapat 1 botol percuma.
Harga mampu milik RM366 untuk satu set (Nak beli sebotol pun boleh; hanya RM61 sahaja)


Perunding Kesihatan Shaklee Anda!!

GLA - SUPLEMEN KESIHATAN HORMON & ORGAN REPRODUKTIF ANDA

Image
GLA COMPLEX dari Shaklee
Dihasilkan dari Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 
Fungsi untuk Wanita: Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. 
Fungsi untuk Lelaki Meningkatkan kesihatan prostat dan melancarkan pembuangan air kecil.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung.

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

Bila Ayah Sukakan Omega

Image
Sebelum balik ke batu pahat hari tu, kak long menerima panggilan dari ibu tersayang... Seperti biasa sembang-sembang kami berakhir selepas setengah jam..kalau tiap-tiap hari telefon pun paling sekejap tetap setengah jam

Kalau biasanya ibu akan mengakhiri panggilannya dengan memberi nasihat...tapi hari tu, pesanannya berbeza

"Long, nanti balik bawakan Omega, Alfalfa dan Ostematrix, papa awak makan omega hari-hari ni nampak kurang resdung dan lenguh-lenguh badan..." ~ Wah!!! Satu perkembangan baru... biasanya memang kak long akan berikan bekalan vitamin buat ibu dan ayah sebelum sempat vitamin tu habis...tapi dek kesibukan kak long agak culas pula kali ni...yang buat saya terkejut tu..biasanya Omega bukanlah favourite ayah..namun kali ni ayah pula mengingatkan ibu supaya saya membawa Omega...



Dan ketika kak long pulang, ayah terus memberitahu, " seja papa makan omega ni, rasa sesak kat dada, batuk dan selsema cepat je hilang... buncit kat perut ni pun macam turun je long.…

PROMO FEBRUARI 2013 ~ OMEGA GUARD SHAKLEE

Image
Sempena promo Februari 2013 yang sedang berlangsung ni iaitu OMEGA GUARD, kak long nak bercerita sikit tentang OMEGA ni.. Macaman nak jatuh cinta kalau kita tak kenal kan... Jadi hari ni sesi perkanalan awal u olls dengan EnOmega Guard ni ye.


Apa itu Omega Guard Shaklee?
Shaklee OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA
Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
Mengapa Omega Guard Shaklee?
Omega Guard Shaklee melindungi jantung anda kerana ia membekalkanasid lemak omega 3 berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.
Omega Guard Shaklee mampu mengurangkan risiko penyakit jantung.  Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetap…

PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG

Image
Salam Sabtu semua...

Kepada pengikut atau pembaca blog ni umumnya ramai yang mengetahui kak long adalah PENGEDAR SAH SHAKLEE di MANJUNG... Tapi buat mereka yang baru sahaja membaca laman ini dan baru je nak berjinak-jinak dengan kak long...maka sekali lagi kak long nak menyatakan yang KAK LONG ni PENGEDAR SAH SHAKLEE MANJUNG... (macam gempak je kan..hehehe memang gempak pun!)

Kalau u olls nak tau, sebelum kak long jadi distributor SHAKLEE ni, kak long dah berjinak-jinak dengan SET PENYUSUAN terlebih dahulu... Selepas setahun barulah kak long terbuka akal, minda dan hati untuk bersama-sama berkongsi dengan u olls kebaikan SHAKLEE ni.
Dalam entry yang lepas, kak long ada senaraikan apa dia set yang kami sediakan kannn..

Jadi arini kak long nak bagitahu u olls keISTIMEWAan beli produk Shaklee dengan kak long...
~ Anda akan diberi panduan pengambilan setiap vitamin yang anda beli ~ Anda akan dibekalkan dengan jadual pengambilan vitamin
~ Jika anda ada masalah berkaitan pengambilan vitamin, an…

Beli SET PROMO ~ BANYAK KELEBIHAN!!!

Image
Apa yang menariknya BULAN OKTOBER ni?

YANG PASTI.....BULAN OKTOBER adalah BULAN ESP... PROMO ESP berlangsung sepanjang bulan ni... Jadi sangatlah rugi mereka-mereka yang tidak mengambil kesempatan membeli ESP SEPANJANG PROMO ini...

Apa PROMOnye?


Apa yang saya dapat jika BELI SET PROMO ni?
~ Yang pasti, jika anda membeli 6 canister ESP, anda akan memperolehi 1 canister percuma Maksudnya jumlah ESP yang anda akan dapat 7 canister kesemuanya ~ Pembelian 1 set promo ni melayakkan anda mendapat KEAHLIAN PERCUMA kerana uv terkumpul untuk 6 canister ini adalah 234uv... untuk mendapat keahlian percuma sekurang-kurangnya anda perlu membeli minimum 200uv pada satu resit ~ Selain keahlian percuma, pembelian set promo ini juga MELAYAKKAN ANDA MENERIMA BONUS JUALAN PERTAMA pada bulan akan datang. Secara tak langsung, perniagaan anda dah mula terbentuk!! ~ Dah alang-alang langkah asas jualan anda dah ada, anda boleh mendapatkan KONSULTASI PRODUK SERTA KONSULTASI BIZ DARI GRUP KAMI (EUPHORIA)..biz p…

Jom Beli Produk Shaklee dengan Saya

Image
Ramai yang bertanya kenapa perlu beli produk Shaklee dengan kak long...Jadi arini kak long nak bagitahu u olls keISTIMEWAan beli produk Shaklee dengan kak long...

OSTEMATRIX - Alternatif bagi Alfalfa

Ramai ibu yang bertukar milk booster halba a.k.a fenugreek terutama apabila en suami mula menegur bau badan isterinya kurang enak. Ditambah apabila si ibu mendapati anaknya tidak serasi dengan susubadan setelah si ibu mula consume  halba. Ramai yang memilih jalan singkat dengan menukar kepada Alfalfa dan Energizing Soy protien untuk dapatkan hasil yang lumayan dan segera namun akhirnya ibu itu mengalah kerana tidak mampu mengatasi masalah tekanan dari luar disebabkan faktor bebanan kerja serta keletihan yang melampau.

Mengapa alfalfa dikatakan milk booster sebenarnya?
Ini kerana alfalfa mengandungi sumber protien dan kalsium serta galian lain yang diperlukan oleh tubuh si ibu untuk menghasilkan susuibu. Namun kandungan protien dan kalsium yang terdapat di dalam alfalfa adalah pada takat minima sedangkan ibu yang menyusu memerlukan protien dan kalsium yang lebih memandangkan ia diperlukan oleh tubuh ibu sendiri untuk membina darah dan memastikan ketumpatan tulang disamping keperluan peng…

Anda kenal Diri Anda?

Image
Adakah anda mengalami simpton- simpton berikut :
1. Kulit wajah yang kusam?
2. Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam?
3. Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan ?
4. Rambut sering gugur?
5. Lemah dan tidak bertenaga?
Tahukah anda ia antara punca kekurangan protien?


RISIKO KEKURANGAN PROTEIN (SECARA UMUM):
1. Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah) 2. Kidney disease (penyakit buah pinggang) 3. Liver (penyakit hati) 4. High Cholesterol (kolesterol tinggi) 5. Low blood pressure (tekanan darah rendah) 6. Low blood sugar (kandungan gula darah rendah) 7. Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil) 8. Peptic ulcer (Ulser perut + usus) 9. Poor wound healing (Luka ambat sembuh) 10. Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar) 11. Poor vision (Penglihatan kurang baik) 12. Irritability (Badan menggeletar) 13. Fatigue (Letih lesu) 14. Weakness (Lemah) 15. Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan) 16. Prolonged period of time menta…