Posts

Joint Health Tablet ~ Melegakan Sakit Belakang

Image
Alhamdulillah... Promosi Advanced Joint Health Tablet (AJHT) datang kembali... 
Syukur dek penangan AJHT ni...kesihatan seorang ayah kembali pulih...  Tiada yang lebih menggembirakan hati kita selain melihat ibu dan ayah kita sihat, betul tak?
Jadi sempena musim perayaan yang bakal menjelang, apa kata u olls hadiahkan orang tua u olls sebotol dua AJHT ni...berbaloi-baloi...



Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya

Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

GLA COMPLEX BANTU ANDA CEPAT HAMIL, JELITA DAN LANGSING

Bagaimana Gla Complex Bantu Anda Cepat Hamil, Jelita dan Langsing?

1. Gla complex bantu seimbangkan hormone estrogen dan progesterone – Kitaran haid lebih teratur, memperbaiki symptom PMS (sindrom pra-haid) seperti senggugut, mood swing, retensi air dan sakit payu dara

2. Membantu wanita hasilkan cecair cervix yang subur dan berkualiti .
- Ianya membantu sperma terus berenang ke ovum
- cecair cervix yang sangat subur akan membantu sperma hidup lebih lama didalam tiub fallopian
-peluang untuk proses persenyawaan adalah lebih tinggi walaupun hubungan sexual tidak dilakukan semasa isteri sedang subur.

3. Melambatkan menopause – pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan vagina, memberi tone kepada vagina, kulit lebih cantik dan berseri-seri

4. Menentang kanser – antioksida yang sangat berkesan

5. Memperbaiki inflamasi kulit dan sendi – eczema, alergi, kulit kering, pigmentasi serta athritis

6. Pelangsingan dan menghalang penambahan berat badan

7. Menghalang komplikasi Diabete…

PROMO OGOS 2013 ~ AJHT (Advanced Joint Health Tablet)

Image
Alhamdulillah Promo Ogos 2013 telah pun diketahui..
Katakan TIDAK pada Sakit sendi
Beli 6 Percuma 1

Jom kita tonton KEBAIKAN AJHT


Berminat nak mencuba produk Shaklee? Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda ~ Nur Adha Mansor ~ Shaklee ID: 852417 ~ sms|whatsapp: 019-7987970 ~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

GLA - SUPLEMEN KESIHATAN HORMON & ORGAN REPRODUKTIF ANDA

Image
GLA COMPLEX dari Shaklee
Dihasilkan dari Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. 
Fungsi untuk Wanita: Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. 
Fungsi untuk Lelaki Meningkatkan kesihatan prostat dan melancarkan pembuangan air kecil.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.  Tidak digalakkan bagi perempuan mengandung.

Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com

Kesihatan Wanita ~ KEPENTINGANNYA!

Image
Kebanyakan dari wanita di luar sana sering mendahulukan individu yang mereka sayang terlebih dahulu berbanding dengan diri mereka sendiri, betul tak? Sedangkan hakikatnya, WANITA perlu mengekalkan kesihatan mereka sama sahaja dengan insan tersayang...

Wanita secara umumnya melalui pelbagai fasa perubahan hormon sepanjang kehidupan mereka bermula dari baligh, kehamilan, penyusuan dan putus haid. Perubahan yang berlaku menjadikan wanita sangat istimewa dan pastinya mereka memerlukan penjagaan kesihatan yang istimewa.

Di Shaklee, terdapat set khusus untuk para WANITA di luar sana yang mementingkan kesihatan mereka.

Apa yang terkandung dalam SET WANITA?
Omega Guard ~ mengandungi docosahexanoic acid (DHA) dan eicosapentaenoic acid (EPA) yang merupakan asid lemak omega 3 yan dikenalpasti dapat memberikan sokongan nutrisi bagi menyokong tahap kolesterol yang baik sekaligus menjadikan jantun lebih sihat
GLA Complex ~ Gamma Linolenic Acid (GLA) telah digunakan secara tradisional untuk keselesaan…

Pendapatan Sampingan ~ Shaklee Memang Berbaloi!!

Semenjak keluarnya artikel ni di salah sebuah akhbar di Malaysia

Shaklee tawar peluang pendapatan lumayan

Ramai yang bertanyakan pada kak long betul ke banyak untung bila join Shaklee ni

Seriusnya... Memang banyak!!!!!!

Untung bukan sahaja untung dunia malah untung untuk bekalan ke akhirat

Kenapa kak long cakap macam tu... Sebab dalam grup kak long, kami bukan sahaja diajar bagaimana nak menjana jualan malah kami turut dibekalkan dengan ilmu menjemput rezeki...

Sebab tu kak long kata ia memang berbaloi-baloi...

Apa yang Shaklee tawarkan ye..

Ni kak long petik terus dari website Shaklee... www.shaklee.com.my

Program Ganjaran Tunai
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)  Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Unt…

RAMADHAN - BULAN UNTUK DETOX

Image
Berminat nak mencuba produk Shaklee?

Hubungi saya Pengedar Sah Shaklee Anda

~ Nur Adha Mansor
~ Shaklee ID: 852417
~ sms|whatsapp: 019-7987970
~ Emel: nuradhamansor@yahoo.com