Posts

SHAKLEE DOUBLE PROMOTION

Image
Dah masuk bulan baru tentu ramai nak tahu apa promosi terbaru dari Shaklee.  Kak long dah upkan cover profile kak long yang baru di FB jadi jika anda pengikut setia kak long rasanya dah tahu apa prmosi bulan ni
Buat yang masih belum tahu... September bulan yang sangat mengujakan... Kenapa? Sebab SEPTEMBER 2014 ni Shaklee umumkan  2 PROMOSI BERJALAN SERENTAK
Apa PRODUK PROMOSI tu?  Jawapannya MEALSHAKES dan SHAKLEE COLLAGEN POWDER


Nak tambah keterujaan korang...  Untuk PROMOSI MEALSHAKES... ia akan berlangsung 2 bulan berturut-turut... Maksudnya PROMOSIMEALSHAKES berlangsung pada SEPTEMBER & OKTOBER 2014.
Seronok kan...
Jadi tunggu apa lagi... Moh le kome cepat ngorder nye...

Hari-hari terindah dalam hidup

Image
Salam sayang 

**Post ni patutnya keluar semalam tapi ada sedikit masalah teknikal maka pagi ni baru dapat dikeluarkan**

Masih belum terlambat rasanya untuk kak long mengucapkan Salam KeMerdekaan buat semua pembaca RahsiaSihat.com. 
Diharapkan kemerdekaan yang ke57 ini membuka minda dan membebaskan jiwa dan diri kita dari segala anasir negatif

BERJAYA HAMIL DENGAN GLA COMPLEX ~ALHAMDULILLAH~

Image
Salam sayang

Jika pagi tadi kak long dah share bagaimana GLA Complex membantu KEHAMILAN... Sekarang ni kak long nak kongsikan pula mereka yang BERJAYA HAMIL selepas mengamalkan GLA COMPLEX SHAKLEE

(Perlu diingat yang vitamin ini sekadar salah satu usaha dan asbab sahaja... Sesungguhnya hanya ALLAh Maha Pemberi Rezeki)

TESTIMONI 1
TESTIMONI 2

TESTIMONI 3


Jika anda ingin konsultasi lanjut... Boleh terus hubungi kak long ye...

Berminat untuk mendapatkan GLA COMPLEX SHAKLEE?
KLIK DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN ONLINE

GLA COMPLEX & KEHAMILAN

Image
Salam sayang

Artikel di bawah kak long kongsikan dari seorang sahabat

Menurut Dr Shukiman Ismail, Pakar Perunding Salam Senawang Specialist Hospital, ovulasi adalah satu proses pengeluaran telur yang akan berlaku sekali dalam pusingan haid YANG NORMAL. Seandainya ovulasi tidak berlaku, haid seseorang wanita akan menjadi tidak teratur, pengeluaran telur terencat dan menyebabkan persenyawaan tidak berlaku.

Seringkali wanita mengambil mudah mengenai kitaran haid. Sedangkan banyak masalah mungkin timbul akibat kitaran haid yang tidak teratur. Seorang wanita yang ada ovulasi setiap bulan, lazimnya akan dapat menentukan tarikh haidnya dengan tepat dan waktu subur dalam bulan tersebut. Walau bagaimanapun, terdapat kitaran haid yang tiada ovulasi (anovulatory cycle). Kebiasaannya haid akan menjadi TIDAK TERATUR dan BERPANJANGAN.

Untuk ovulasi berlaku, sistem hormon wanita hendaklah SEIMBANG. Wanita perlu mengetahui apakah faktor-faktor yang menyebabkan ketidakseimbangan hormon tersebut. OBESITI,…

ESP ~ Produk Kegemaran SEMUA

Image
Salam sayang

Kenal dengan PRODUK di bawah... Ye.. Ia adalah ESP (Energizing Soy Protein)yang memang tersangatlah famous dan penuh kontroversi.

Kita lupakan kejap pasal kontrovesrsi tu.. Jom kita baca apa kelebihan ESP ni sebenarnya...


Kebaikan dan Kelebihan ESP
1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 11. Dip…