Posts

Keputihan - Penyelesaian dengan Shaklee

Image
Salam sayang 

Masalah keputihan selalu menyerabutkan kepala dan fikiran kita orang perempuan ni kan..

Dah macam-macam cara digunakan...

Minum air masak banyak = Dah buat
Gunakan pencuci mengikut pH = Dah buat
Makan alfalfa = Dah juga

Tapi kenapa masih ada keputihan? Kak long suka nak kongsikan pengalaman seorang customer yang dah mencuba perkara-perkara di atas tetapi hasilnya menghampakan.

Namun selepas beliau mencuba amalan pengambilan GLA Complex 2 biji sehari. Alhamdulillah tiada lagi keputihan dan tak perlu lagi panty liners seperti sebelum ini!

Alhamdulillah seronok dengar!

Mengapa GLA Complex? Ia menstabilkan hormon dalam badan kita. Sebab itu wanita perlu ambil terutama mereka yang melalui pre monopause atau yang dah monopause supaya hormon kita stabil.

Ada adik beradik, kakak, adik atau kawan yang mengalami keputihan boleh cuba GLA Complex Shaklee!


Nur Adha @ Kak Long Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut 019-7987970

Jom kenal NUTRIFERON ~ IMMUNE BOOSTER Anda!

Image
Salam sayang 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TESTIMONI





Berminat untuk mencuba?

Hubungi

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

Nak Tingkatkan Imun Sistem dengan Bahan Semulajadi?

Image
Salam sayang 

Anas Zikry, anak kak long yang sulung sememangnya sekarang ni sedang bergantung dengan antibiotik...setiap hari tanpa gagal Anas WAJIB mengambil 4 biji Penicillin..Ini adalah sebagai langkah perlindungan untuk mengelakkan penyakitnya menyerang kembali.

Namun selain dari pengambilan antibiotik dari hopital, kak long turut berikhtiar untuk meningkatkan sistem antibodi Anas dengan suplemen,

Sejak mengenali Shaklee, kak long memang jatuh cinta dengan NUTRIFERON.




Nutriferon adalah ekstrak tumbuhan iaitu

1. Biji labu
2. Biji Plantago
3. Bunga Japanese Honey Suckle
4. Bunga Safflower

Setiap ekstrak memainkan peranan yang penting untuk meningkatkan imun sistem kita.

Jika anda sering sakit saya sarankan mencuba Nutriferon Shaklee. Anda akan dapat lihat perbezaan pada taraf kesihatan anda!

Berminat nak dapatkannya?

Boleh hubungi

Nur Adha @ Kak Long
Pengedar Shaklee Sitiawan, Manjung & Lumut
019-7987970

Hari Pertama Berpuasa di 2016

Salam Ramadhan untuk semua pembaca setia RahsiaSihat.com

Macamana dengan hari semalam?

Untuk kak long sendiri, semalam memang sungguh hari yang sangat memenatkan... Macam orang tak pernah puasa pulak kan hehe

Bukannya apa, biasanya kak long hanya melalui sama ada tempoh mengandung atau tempoh menyusu sahaja semasa bulan puasa, namun tahun ni, kak long mendapat pengalaman baru iaitu mengandung pada trimester ke3 dan juga menyusukan anak yang berusia 3 tahun.... Perghhh...memang sungguh mengujakan dan meletihkan...

Apatah lagi pada hari semalam juga, kak long dan suami perlu ke Ipoh untuk temujanji Anas bersama pakar di Ipoh...maka ujian 1 Ramadhan sangat terasa... namun syukur sangat-sangat ke hadrat Ilahi kerana kami sekeluarga dapat berkumpul untuk bersahur dan berbuka berbanding tahun lalu....

Bulan puasa ni tentu macam-macam perancangan yang korang semua buat kan.... Ada tak yang berjanji tak nak jejak Bazar Ramadhan? Pada kak long, tak salah nak ke bazar Ramadhan namun harus tetap…